| Breakpoint by G&V

breakpoint-antwerpen-noorderlaan

Gezond ontbijten in no-time?

Easy met Arthur & The sisters

Je hoorde het wel al vaker, het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag … & in de zomer maanden willen we allen ons beste beentje voor zetten om extra fit te zijn, toch? Maar ben je geen ochtendmens of vind je 's morgens de tijd niet altijd om te ontbijten …

Hoog tijd om Arthur & The sisters te leren kennen en start je dag voortaan boordevol energie.

 

Meet Arthur & The sisters

 

Arthur & The Sisters staat synoniem voor een gezond en vooral lekker ontbijt in een handomdraai. Het begin van je dag kan in grote mate de rest van je dag bepalen. Het duurt bovendien niet zeer lang om een gevarieerd en lekker ontbijt te serveren, maar het is wel van groot belang.  Arthur & the sisters staan bekend om hun heerlijke handmade granola's in diverse smaken. Naast granola produceren Arthur & the sisters ook instant havermoutpap, snacks voor onderweg en handige bakmixen voor bananenbrood onder andere. 

 

Transparante en eerlijke producten uit de streek en een enthousiast en gemotiveerd team erachter - dat is wat  Arthur & The sisters is.

 

Leuke anekdote:

“Mijn zus en ik zijn heel vaak op de baan. We rijden vaak speciaal om naar een Breakpoint voor de heerlijke veggie Greenway burger. Een absolute aanrader! Voedzamere opties in tankstations – yes eindelijk!”

 

Recept: smoothie bowl

Inspiratie nodig hoe je je dag gaat starten? Probeer deze smoothiebowl, een lekker zomers ontbijtje dat binnen de 15 minuten voor je neus staat.

Are you ready to hit your day?  

 

Ingrediënten voor 2 bowls:

2 bevroren bananen in stukken, 1 tas bevroren rood fruit, 100 ml havermelk.

 

Werkwijze: laat het fruit gedurende 5 min. Ontdooien. Mix alle ingrediënten in de blender, voeg nog wat extra melk toe indien je blender niet sterk genoeg is. Verdeel de smoothie over 2 bowls. Werk af met vers rood fruit, blauwe bessen, 2 eetlepels (plantaardige) yoghurt en de granola.

 

Enjoy!

 

Recept getest? deel het op Instagram en tag @enjoybreakpoint & @arthurandthesisters.

 

@Breakpoint

Je vindt de instant havermout, snacks & diverse granola's terug bij Breakpoint. Nog handiger is onze verse yoghurt  on-the-go, een perfecte portie volle yoghurt, rood fruit en premium granola van Arthur. 

 

Voortaan elke dag genieten van je ontbijt is de boodschap, geniet van je zomer!

 

Colette 

xxx

 

PS: Een hongertje onderweg tegemoet komen? Neem alvast je noten snack mee bij ons aan de kassa. 'Trust me: het laatste dat je wilt is dat je hangry wordt in de wagen!'

 

Deel dit bericht