Breakpoint

breakpoint-antwerpen-noorderlaan

Wij zoeken 20 toffe collega’s!

Voor ons uniek en gloednieuw Foodstation concept in Antwerpen zoeken we mensen met:

 

  • een passie voor voeding,
  • die het leuk vinden om in een hechte bende te werken én
  • volle gas vooruit te gaan!

Een job met een basis toffe collega’s, een laagje flexibiliteit, afgewerkt met veel afwisseling!
Hier krijg je de smaak te pakken!

Foodservice medewerker

Teamleader Foodstation - Vogelzang

Vogelzang-Foodstation Render

Foodstation by Breakpoint

Onze Esso locatie in de Vogelzanglaan te Antwerpen werd origineel gebouwd in 1974 door Léon Stynen. Dit minimalistisch ingetekende gebouw diende als een auto-garage met tankstation.

 

Na al die jaren blazen we graag nieuw leven in deze historische locatie door een grondige renovatie. De locatie wordt getransformeerd naar één plek met een 24/7 winkel gecombineerd met een Foodstation by Breakpoint. Het wordt
een uniek foodconcept, een ontmoetingsplaats voor iedereen onderweg met een gevarieerd aanbod eten en drinken. Hier eet je binnenkort het snelste ontbijt en de tofste lunch, take-away of ter plaatse.

 

Een renovatie vol respect voor het verleden, met het oog op de toekomst.

Wat mag je verwachten?

Eén hechte bende

Een luisterend oor, een schouderklopje. Als team zijn we er voor elkaar. Bij Breakpoint bieden we onze collega’s stabiliteit en waarderen we elkaars authentieke persoonlijkheid. Welke functie we ook uitoefenen, hier is iedereen evenveel waard.

Volle gas vooruit

Onze groei? Die is on point. We blijven duurzaam innoveren en uitbreiden, toch blijven we als collega’s dicht bij elkaar. Onze carrière kruiden we met trainingen en kansen. Blijven doen waar je goed in bent of ontdekken wat je misschien nog liever doet? Hier staan groeikansen op het menu.

Werkgeluk in onze smile

Flexibiliteit, variatie en een goede work-lifebalance, dat zijn de geheime ingrediënten van onze tasty job. Met een grote glimlach en opgeladen batterijen verwennen wij dagelijks onze klanten als gasten. Hier willen we nog jarenlang het beste van onszelf blijven geven.

Een greep uit onze foodconcepten!

Vogelzang Food1
Vogelzang Food2
Vogelzang Food3
Vogelzang Food4
sushi-vogelzang-beeld
Vogelzang Food6

Heb je ook de smaak te pakken?