Voor ons uniek en gloednieuw Foodstation concept in Antwerpen zoeken we mensen met:
een passie voor voeding,
die het leuk vinden om in een hechte bende te werken én
volle gas vooruit te gaan!
Een job met een basis toffe collega’s, een laagje flexibiliteit, afgewerkt met veel afwisseling!
Hier krijg je de smaak te pakken!
Vogelzanglaan 15, 2020 Antwerpen
JOBDAGEN - 10 - 17 - 24 JULI
Onze Esso-locatie aan de Vogelzanglaan in Antwerpen, oorspronkelijk gebouwd in 1974 door architect Léon Stynen, krijgt na een halve eeuw een nieuw leven dankzij een grondige renovatie.
Deze historische plek wordt omgetoverd tot een Foodstation by Breakpoint, met een 24/7 winkel. Het wordt een unieke ontmoetingsplaats voor iedereen onderweg, met een gevarieerd aanbod aan eten en drinken. Binnen is er plaats voor 56 gasten en op het terras kunnen nog eens 50 mensen zitten.
Hier kun je binnenkort genieten van een heerlijk ontbijt, een knapperige salade of broodje, de leukste pasta, fried fish, sushi of de beste smash burger ever.
Zowel take-away als ter plaatse.
Een luisterend oor, een schouderklopje. Als team zijn we er voor elkaar. Bij Breakpoint bieden we onze collega’s stabiliteit en waarderen we elkaars authentieke persoonlijkheid. Welke functie we ook uitoefenen, hier is iedereen evenveel waard.
Onze groei? Die is on point. We blijven duurzaam innoveren en uitbreiden, toch blijven we als collega’s dicht bij elkaar. Onze carrière kruiden we met trainingen en kansen. Blijven doen waar je goed in bent of ontdekken wat je misschien nog liever doet? Hier staan groeikansen op het menu.
Flexibiliteit, variatie en een goede work-lifebalance, dat zijn de geheime ingrediënten van onze tasty job. Met een grote glimlach en opgeladen batterijen verwennen wij dagelijks onze klanten als gasten. Hier willen we nog jarenlang het beste van onszelf blijven geven.
Breakpoint is part of G&V Energy Group
100% Belgian company.
Breakpoint is part of G&V Energy Group
100% Belgian company.