It’s time to Tapas | Breakpoint by G&V

breakpoint-antwerpen-noorderlaan

It’s time to Tapas

Over ons merk 'Oh!MyTapas' & de trend 'foodsharing' en 'urban snacking'

Oh my wat? Je hoort het goed, deze maand staas onze  favoriete Oh!MyTapas-dips in promo.

 

December staat voor velen van ons toch wel in het teken van feest, gezelligheid maar vooral lekker eten. Wist je dat we bij Breakpoint een groot assortiment aan Tapas hebben? Waarom wachten tot kerst om te genieten van al dit lekkers.

 

Alles evolueert, ook hoe we eten...

 

Hoe we vieren en eten is veranderd door de jaren heen. Smaken en gerechten over de hele wereld verenigen zich steeds meer op één tafel. De  concepten ‘Foodsharing’ en ‘Urban snacking’ zijn ons allemaal wel goed gekend. We kiezen minder vaak voor grote diners maar eerder voor een tafel vol lekkers, met kleine zaken die gedeeld kunnen worden.

Het levert vele voordelen op, minder tijd in de keuken en meer met je bubbel. Bovendien langzamer genieten van verschillende soorten smaken en ook wij houden van (Oh!My)Tapas. De horeca integreert het massaal in hun concepten en ook wij retailers houden ervan.

 

De liefde voor Oh!MyTapas

Ontdek Oh!MyTapas ons Tapasmerk bij Breakpoint. Kwalitatieve en verse tapas gemaakt in België met verse en zoveel mogelijk lokale ingrediënten. Met een Belgian Feelgood in het achterhoofd hechten wij bij Breakpoint een bijzonder belang aan lokale en Belgische producten in ons assortiment.

 

Pick&Mix, hoe jij wil

Ons Tapas assortiment hebben we een brede waaier aan charcuterie, kazen, olijven. Maar waar wij het dolst op zijn, zijn de dips of spreads… Heet ze hoe je wil…

Combineer ze hoe je wil… Hummus, groenten en kaasspreads, combineer ze met crackers, grissini’s of nacho’s … je kan oneindig variëren.  Je kunt er ook heerlijk je brood mee beleggen…Er is voor iedereen wat wils!

 

Waarom wachten tot kerst, we laten iedereen graag nu al eens genieten!  

 

VANAF 7 DECEMBER, JOUW FAVORIETE DIPS IN EEN DUO VERPAKKING VOOR MAAR 1 EURO

 

Tip: Ontdek naast ons assortiment Tapas ook onze andere zoutsnacks zoals onze Belgische ‘Les chips de lucien’ of de heerlijk geroosterde noten van Sal d’Ibiza. 

 

 

 

Deel dit bericht