G&V lanceert gezond en trendy shopconcept : Breakpoint | Breakpoint by G&V

breakpoint-antwerpen-noorderlaan

G&V lanceert gezond en trendy shopconcept : Breakpoint

Vanuit de visie dat wijzigingen op de markt opportuniteiten zijn, besloot G&V Energy Group zijn klassieke petrol shops te differentiëren tot aangename, trendy locaties waar klanten met plezier stoppen voor een gezonde break, leuke lunchafspraak of meeting point met zakenrelaties onderweg.

 

Meer dan een petrolshop

De huidige 26 shops (alle gelegen bij een tankstation van de groep) zullen in de toekomst omgetoverd worden tot een plaats waar mensen niet alleen halt houden om te tanken maar evengoed om een gevarieerd ontbijt, lichte lunch of gezond tussendoortje te nemen.

 

PILOT UKKEL

De eerste vestiging in het nieuwe concept , gelegen te Ukkel (Waterloosesteenweg 959) wordt vandaag geopend !

 

De inrichting werd volledig opnieuw aangepakt waarbij gedacht werd aan voldoende groen en duurzame, natuurlijke materialen die rust brengen voor de bezoekers.

 

ASSORTIMENT

Naast het interieur, werd ook het assortiment volledig onder de loep genomen en vernieuwd met - naast de traditionele internationale kwaliteitsmerken – een bewuste keuze voor bijkomende Belgische, ultraverse kwaliteitsproducten.  Voor de koffie werd er begrijpelijk een uitzondering gemaakt door te kiezen voor Caffè Vergnano, Italië’s oudste koffiebrander sinds 1882.  

 

De vernieuwde shop is 24/24 en 7/7 open waardoor iedereen er op elk uur van de dag terecht kan met zijn specifieke nood.

 

LOOK&FEEL

In het project te Uccle loopt tevens een samenwerking met gerenommeerd topfotograaf Zeger Garré die een collectie prachtige zwart-wit foto’s nam om de ruimte een extra artistieke dimensie te geven, met nadruk op lokaliteit om de eigenheid en authenticiteit van de locatie te benadrukken.

 

Over G&V Energy group

G&V Energy Group is een snelgroeiend en relatief jong Belgisch groeibedrijf met oog voor duurzaamheid, actief op de markt van tankstations. Dankzij strategische overnames van de Esso stations in de regio Brussel-Henegouwen en Vlaanderen in 2012-2013 is de firma uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke speler op de Belgische markt. Op vandaag exploiteert G&V meer dan 200 tankstations en 26 shops onder zowel de eigen ‘G&V’ brand, als onder noemer van Esso, Shell, Total, Q8, Enora (CNG) en Breakpoint. Een andere belangrijke pijler binnen de groep is de multi brand CAPS Fuel Card met een online platform waarmee klanten hun wagenpark gemakkelijk beheren en de administratie van accijns- en taks aanvragen kunnen beperken. Dankzij de samenwerking met partnernetwerken biedt G&V haar klanten een netwerk van meer dan 2000 tankstations in de Benelux en Frankrijk aan.

 

Volg ons op Facebook & Instagram

 

Deel dit bericht