Breakpoint Ukkel opent 11 september | Breakpoint by G&V

breakpoint-antwerpen-noorderlaan

Breakpoint Ukkel opent 11 september

Van Esso shop naar trendy Breakpoint

Ontdek onze pilot shop in Ukkel. De voormalige Esso tankshop die al jarenlang een gevestigde waarde is in Ukkel wordt als eerste omgetoverd tot Breakpoint. Langs de Waterloosesteenweg in hartje Ukkel, vlakbij Ter Kameren Bos kan je binnenkort kennismaken met ons gloednieuwe concept.

 

The new place to be voor een break

Met dit nieuwe shopconcept blazen wij nieuw leven in ‘de tankshop’ zoals we die allemaal wel kennen. Breakpoint wordt meer dan een gewone shop, het is een destination waar je moet geweest zijn. We bieden een ruim assortiment aan food en non-food, met de nadruk op Belgisch en duurzaam.

 

Lekkere broodjes, koffie to go en gezonde slaatjes

Vanaf ’s ochtends vroeg worden in Ukkel de eerste broodjes vers gebakken om zo de vroege vogels te bedienen. Bij onze barrista kan je heerlijke Italiaanse koffie to go verkrijgen in onze duurzame koffiebeker. Naast koffie is er een ruime keuze aan koude en warme gerechten bij onze bakery of kies een van onze gezonde salades.

 

Break-formules voor koffie, ontbijt en lunch

Om het onze klanten nog gemakkelijker te maken, hebben wij bij Breakpoint een aantal formules ontworpen.

Maak kennis met onze ‘Break-formules: eentje voor de koffie, eentje voor lunch en eentje met net dat tikkeltje extra, exclusief in Ukkel. Genieten kan on-the-go of in onze cosy zithoek.

 

24 op 7 

In Ukkel zal je op elk moment van de dag of nacht, zeven dagen op zeven kunnen genieten van je Breakpoint momentje. David en zijn team staan te popelen om jullie te verwelkomen op 11 september.

 

Kom zeker eens langs en maak kennis met ons uitgebreid en uniek assortiment. Wij zijn er alvast helemaal klaar voor. Jullie ook? Tot dan!

 

Volg ons op Facebook & Instagram en wees op de hoogte van de laatste nieuwtjes en promo's! 

 

Deel dit bericht