Welk koffie type ben jij? | Breakpoint by G&V

breakpoint-antwerpen-noorderlaan

Welk koffie type ben jij?

Koffie, een niet te missen dagelijks genot, onze dagelijkse motivatie om de dag te beginnen of door te komen. Echte kenners bestellen niet gewoon een kop koffie, maar geven hun type aan. Een espresso, ristretto of lungo… Iedereen heeft wel zijn eigen voorkeur. Een keuze vertelt niet enkel meer over een persoonlijke voorkeur of een gemoed van het moment maar onthult ook heel wat persoonlijkheidskenmerken. Wat vertelt ons favoriete type koffie nu over ons?

 

De espresso

Sommige mensen kunnen hun dag niet beginnen zonder een traditionele espresso. Als dit je favoriet is dan ben je een bewust persoon met een duidelijke visie. Je stelt doelen op in je leven en streeft ze vastberaden na. Je bent niet te verleiden door nieuwe rages en houdt van het traditionele. Je koestert de eenvoudige dingen in het leven en bent een optimist die aan elke situatie een positieve kant ziet.

 

De Ristretto

Weinig woorden, maar veel actie – dit is vrijwel hoe de liefhebbers van de ristretto samengevat kunnen worden. Net als deze krachtige koffie, ben je een energiek persoon die optimaal gebruik maakt van elke kans in het leven, je duikt in elk avontuur. Je leven zit vol afspraken en bestaat uit to-do-lijstjes. De dagelijkse uitdagingen zijn eerder een bron van motivatie dan een obstakel.

 

Caffè Lungo

De caffè lungo, bij ons eerder gekend als de americano. Deze koffie consumeren neemt wat meer tijd, elke slok koffie is een heerlijk moment die je wilt delen met anderen. Je bent gezellig en vrolijk maar ook attent en voorzichtig. Je bent een luisterend oor en wordt daarom beschouwd als een betrouwbare vriend. Je bent een creatieveling en weet met stijl een vleugje humor toe te voegen aan een moeilijke situatie.

 

Het is geen exacte wetenschap maar er schuilt zeker en vast wat waarheid achter. Meer weten over onze koffie, lees dan zeker onze andere blog.  

 

Ontdek ook meer over onze koffie merk Caffè Vergnano 1882

 

Deel dit bericht