Summertime - bring it on | Breakpoint by G&V

breakpoint-antwerpen-noorderlaan

Summertime, bring it on

proef de nieuwe seasonals

De zomermaanden hebben zoveel lekkers te bieden, groenten, fruit  waar we oneindig mee combineren .

 

Ontdek de nieuwste seasonals, heerlijk, kleurrijk, de ideale frisse hap voor onderweg. Niet op vakantie? Onze seasonals maken je lunchpauze tijdens de zomervakantie des te  plezanter. Maak van elke lunch een happy moment !

 

 

Guaca Chicken

 

Broodje Guaca chicken, een mix van verschillende werelden. Voor de creatie van dit broodje sloegen we de handen in elkaar met Brugge kaas (Milcobel group).

Proef onze seasonal met gegrilde kip, Belgische Brugge jong, guacamole, pijnboompitten en rucola. De guacamole heeft een toetst van citroen wat het broodje extra fris maakt. Easy on-the-go en zo verassend lekker.

Als dat je niet in Mexicaanse sferen brengt?

 

 

Bella Ciao Prosciutto

Warme temperaturen vragen om summerproof salades.  Ontdek onze frisse pasta salade met pesto, mozzarella, Italiaanse ham, zongedroogde tomaatjes en crispy uitjes on-top. Allemaal heerlijke ingrediënten in één bowl, niet voor niets is deze Bella Ciao bowl onze zomerfavoriet. Tip: laat de prosciutto weg voor een veggie-proof salade.

 

Italiano

Liever je Bella Ciao op een knapperig stokbrood? Proef dan het broodje Italiano, de Italiaanse klassieker met slechts enkele ingrediënten . Een laagje pesto met  smeuïge mozzarella, Italiaanse ham, zongedroogde tomaten, pijnboompitten en rucola. Ook onze Wout van Aert is fan! Met wie ga jij straks een knapperig broodje eten?

 

We zijn klaar voor een onvergetelijke zomer!

 

Een seasonal geproefd en goedgekeurd? Deel het dan zeker op social media & tag @enjoybreakpoint.

 

Deel dit bericht