breakpoint lunch- seasonal broodjes | Breakpoint by G&V

breakpoint-antwerpen-noorderlaan

Spring is in the air!

Onze 3 nieuwe seasonals zijn er

De lente, een tijd van verandering en vernieuwing! Er waait een nieuwe wind door ons groente- en fruitlandschap, de natuur bloeit open, vogels zingen, dagen lengen en we verlangen naar lichte gerechten.

BBQ's worden afgestoft, de zon schijnt op onze gezichten tijdens de eerste picknick. Voel je het ook? Met dat gevoel lanceren we onze 3 nieuwe seasonals!

 

Ciabatta Spring Caprese

Als flexitarier eet je vlees, en kies je ook voor vegetarische gerechten. Ontmoet bij deze onze spring caprese, een ciabatta broodje met een mix van Mediterrane en Midden-Oosterse smaakmakers. Als basis een pittige hummus, belegd met mozzarella, gegrilde courgettes, zongedroogde tomaten en pijnboompitten & rucola on-top. Hij is verrassend lekker en toegankelijk! 

 

NIEUW/ ciabatta broodje:

Knapperig vanbuiten en heerlijk zacht van binnen, klaar om je te verrassen, te verwennen en een glimlach op je gezicht te toveren!

 

Focaccia Texas chicken bbq

We krijgen maar niet genoeg van het focaccia broodje. De vertrouwde Chicken BBQ wordt in een nieuw jasje gestoken en staat nu bekend als de Texas Chicken BBQ.

Het recept is aangepast door rode ui en jalapeno toe te voegen, dit op het focaccia broodje. Samen met de smokey bbq saus en gesmolten mozzarella zorgt dit voor een onweerstaanbaar lekkere combo.  Finger-licking good, y’all!

 

Broodje Zalige zalm

"Mag het deze middag iets meer luxe zijn?" Laat je verwennen met een lente-fris broodje met gerookte zalm. Met zachte roomkaas, gerookte zalm, gekookte eitje, knapperige tomaatjes en komkommer en pittige cressonette. Niet te ver gezocht, maar gewoon eenvoudig lekker.

 

Ben jij klaar om met ons de het seizoen lekker knapperig in te springen?

 

 

Deel dit bericht