Foto's by Zeger Garré | Breakpoint by G&V

breakpoint-antwerpen-noorderlaan

Foto's by Zeger Garré bij Breakpoint

het verhaal achter de zwart-wit foto's

Je vroeg je misschien wel al af wat het verhaal precies is achter die zwart-wit foto’s onze zithoeken... Het is tijd  voor een klein woordje uitleg.

 

Om kunst of andere creatieve vormen te kunnen bewonderen hoef je je vanaf nu niet meer begeven naar een tentoonstelling of culturele plaats. Sinds de foto’s by Zeger in de zithoek van onze Breakpoint in Ukkel en Gent te vinden zijn, wordt de algemene sfeer van de shop nog versterkt door iets persoonlijks, iets wat raakt.

 

Wat vertellen die foto’s nu precies?

Foto’s by Zeger die iets zeggen over de omgeving rond de shop als doel de klant te laten dat er op één of andere manier een verband is met henzelf of hun omgeving. Klanten staan even stil bij de vraag: ‘Ken ik dat? Heb ik dat al eens gezien?’. Foto die voor velen zeer herkenbaar maar ook weer niet herkenbaar zijn… Veelal horen we klanten tijdens hun break praten over de foto’s, speculeren waar een foto genomen zou kunnen zijn. Het brengt vaak een leuke sfeer met zich mee. 

 

De foto’s maken de zithoek af en maken het aangenaam te verblijven voor een bespreking en te genieten van een kopje koffie of iets anders…

 

Een ervaring

Hoe persoonlijker de plaats of de omgeving, hoe interessanter het wordt. Elk bezoek wordt een ervaring en een plaats die men niet meer vergeet. We willen iedere Breakpoint een eigen persoonlijk karakter geven, dat opvalt en mensen met elkaar verbindt.

 

Over Zeger

Zeger Garré is sinds de jaren 90 bekend om zijn filmische zwart-wit modeportretten en campagnebeelden die hij zopas bundelde in het boek ‘Emotions’. Hij kwam tijdens de eerste coronagolf vooral in het nieuws omdat het coronavirus hem had genekt. Zijn getuigenis vanuit de intensive care in het Gentse UZ ging viraal en plots groeide hij uit tot de bekendste covid-patiënt van België.

 

In 2022 opent de nieuwste Breakpoint in Antwerpen Noorderlaan waar opnieuw foto’s zullen terug te vinden zijn van Zeger, kan jij ze thuis wijzen?

 

Deel dit bericht