Enjoy Breakpoint, jouw healthy snack onderweg | Breakpoint by G&V

breakpoint-antwerpen-noorderlaan

Enjoy Breakpoint, jouw healthy snack onderweg

Bij G&V Energy Group stelden wij ons al langer de vraag hoe we van een tankbeurt een ware beleving konden maken. Tanken kan vanaf nu leuker met ons nieuw shopconcept: Breakpoint. Kom langs voor ontbijt, lunch, avondmaal of een lekker tussendoortje. Jij geniet elke dag van je Breakpoint momentje, wanneer je maar wilt!

 

Ontbijt of lunch onderweg

Voor de sales rep die graag een koffie on-the-go wil. Voor de studente die op zoek is naar een snel ontbijt. Voor de zakenman die voor een gezonde hap wil gaan.

Voor de trucker met een hongertje. Voor de jonge papa die geen tijd had om een lunchpakket te voorzien. Voor het dagelijks taartje van Simonne.

Of als je gewoon even nood hebt aan een break.

 

Healthy food dichtbij

Healthy variation and Belgian feelgood, at any moment. Dit is waarvoor Breakpoint staat. Een plek waar je terecht kan op elk moment van de dag, wanneer het jou past. Voor koffie, een snel ontbijt of verse lunch, we voorzien het allemaal. Zelfs voor een stijlvolle borrel kan worden gezorgd.

 

Zin in een slaatje, een gezond broodje of toch eerder in the mood for fastfood? Het kan allemaal! We hebben een rijk assortiment aan verse en kwaliteitsvolle gerechten en snacks zoals broodjes en wraps, salades, warme pasta’s en quiches … Onze broodjes worden dagelijks bij ons gebakken en huisbereid.

 

Belgian feelgood

Belgian feelgood, dat creëren wij door bewust samen te werken met Belgische merken. In ons assortiment vind je naast heel wat traditionele (internationale) merken ook een ruim aanbod aan trendy Belgische merken. Met trots verdelen wij deze dan ook bij Breakpoint. Alle merken besteden net zoals ons een bijzondere aandacht voor gezond, kwaliteit en duurzaamheid. Zo is de granola die geserveerd wordt in onze yoghurt-cup van Arthur & The Sisters, een 100% Belgisch merk. We hebben nog veel meer in petto maar dit houden we graag voor later.

 

Deel dit bericht