Breakpoint seasonals | Breakpoint by G&V

breakpoint-antwerpen-noorderlaan

Een nieuw seizoen altijd spannend!

ontdek de 3 verrassende Breakpoint seasonals

Bye bye summer, het is officieel herfst en dat voelen we aan al onze zintuigen. De natuur verandert van kleur, de lucht is fris en schoon en …  niet te warm, niet te koud, met een beetje geluk eet je je lunch met de zon op je snoet.  

 

De smaken van de herfst

Zodra de blaadjes van de bomen vallen hebben we instant zin in die gezellige herfstgerechtjes. Ook bij Breakpoint houden we van de herfst; noten, paté, stroop, verse appel, pompoen …  de smaak van de herfst. Deze kenmerkende ingrediënten vind je terug in onze nieuwste seasonals!

 

3 verrassende seasonals, warm of koud, vlees of vegetarisch, met deze gevarieerde broodjes kom jij je (werk)dag gemakkelijk door!

 

Paté met zachte – uienconfituur

Paté is heerlijk bij het aperitief, een salade of natuurlijk voor de echte genieters op een broodje (als lunch). Liefhebbers ontdek deze nieuwe seasonal; Een broodje met fijne Belgische boerenpaté, zachte uienconfituur, walnoten en cressonette. Een echte herfsttopper!

 

Brie met Luikse siroop

Something sweet? De  echte Luikse siroop, ons allen wel bekend, brengt een vleugje zoetigheid bij de brie. Kraakverse appel zorgt voor een winnend combinatie, héérlijk!

 

Wist je dat er maar liefst 4 kilo fruit nodig is voor 1 kilo siroop? 

 

Provencette Chorizo en geitenkaas

Liever iets warms? Ontdek onze provencette met smeuïge geitenkaas, tapende en chorizo. Een verrassende combo die zorgt voor een ware smaakexplosie en je helemaal laat wegdromen naar Spanje.

 

Kom snel bij Breakpoint en ontdek ze zelf! 

 

Deel dit bericht