Drink Pink - Pink Beetroot Latte: Een Proost op Internationale Vrouwendag | Breakpoint by G&V

breakpoint-antwerpen-noorderlaan

Drink Pink

Pink Beetroot Latte: Een Proost op Internationale Vrouwendag

Proost op Pink! Speciaal op 8 maart, Internationale Vrouwendag serveren onze Breakpoint barista's een verrassende Pink Beetroot Latte. Nog nooit geproefd? Deze unieke blend van rode biet en suikersiroop zorgt voor een perfect uitgebalanceerde smaakervaring.

 

Detox boost

Geniet niet alleen van deze roze lekkernij, maar geef jezelf ook een detox boost! Rode biet is een ware gezondheidsbom, het verhoogt je ijzergehalte, het stimuleert je immuunsysteem en reinigt je lever van alle mogelijke gifstoffen. (perfect om je weekend gezond in te zetten).

 

 

Een teken van steun voor Vrouwen op Koffieplantages

De Pink Latte staat voor meer dan alleen smaak. We willen hiermee ook extra aandacht schenken aan alle hardwerkende vrouwen wereldwijd en vooral die op de koffieplantages.

Ook onze koffiepartner, Caffè Vergnano, zet zich sterk in voor de gendergelijkheid en de vrouwenemancipatie in de koffie wereld. Dit doen ze met o.a. hun deelname aan het Women in Coffee-project. Dit project richt zich op het verbeteren van de rol van de vrouwen op koffieplantages wereldwijd.

 

Internationale vrouwendag is dus de geknipte dag  om even extra aandacht te schenken aan de hardwerkende vrouwen die ons dagelijks kopje koffie met veel liefde mogelijk maken.

 

Welke sterke vrouw ga jij trakteren op een pink latté bij Breakpoint?

 

Living la vida mokka,

 

Colette

 

Deel dit bericht