Breakpoint blog - De herfst is officieel in het land | Breakpoint by G&V

breakpoint-antwerpen-noorderlaan

De herfst is officieel in het land

ontdek de 3 nieuwe herfst seasonals

Ook onze Breakpoint foodies houden van dit gezellig seizoen, daarom lanceren we 3 nieuwe herfst seasonals  die je hart sneller doen slaan.

 

Een warm hapje pittige chorizo, een portie krokante energie of liever een herfstige salade, welke seasonal verkies jij? 

 

Scroll down to discover.

 

Broodje HEALTHY HABIT

De veggie tour op? Dan is onze Healthy Habit iets voor jou.  Een kraakvers meergranen broodje met Philadelphia, pesto, zongedroogde tomaatjes & pijnboompitten. Een broodje rijk aan vezels door het meergranen broodje en aan eiwitten dankzij de Philadelphia en de pijnboompitten. Onze Healthy habit zorgt voor een bommetje aan energie en een voldaan gevoel. Bye bye tussendoor snacken.

 

Provencette Geitenkaas Chorizo

Look who’s back! Zin in wat extra pit? Onze favoriete provencette is terug, de provencette met smeuïge geitenkaas, tapende en pittige chorizo, verwarmd in een kruidig broodje. Een verrassende combinatie die zorgt voor een ware smaakexplosie en je helemaal laat wegdromen naar Spanje.

 

Salade sultan of swing

Wij hebben alvast onze favoriet gevonden. Salades zijn niet altijd zomers, deze herfstsalade smaakt heerlijk op een frisse grimmige dag. Waag je aan onze Sultan of Swing, een salade met parelcouscous, gegrilde courgette, paprika, stukjes kip, Parmezaan en geroosterde uitjes on-top!!

 

Voor welk smaakbommetje ga jij straks tijdens de lunch? 

 

Nieuwe desserts

Vul je lunch aan met één van onze nieuwe desserts. Nog lekkerder, nog zachter of krokanter, … ga je voor de vernieuwde éclair, muffin met Belgische speculoos, carré confiture of boule de berlins? Pure nostalgie, …

 

Vind je Breakpoint en ontdek het menu

 

Deel dit bericht