Spring is in the air, ontdek onze nieuwe seasonals! | Breakpoint by G&V

breakpoint-antwerpen-noorderlaan

03/04/2023

Spring in the air

ontdek onze nieuwe seasonals

 Het is weer zover, de mooie lente! De temperaturen stijgen stillaan, de zon komt iets vaker piepen, we zijn alom klaar om terug buiten te komen! 

 

Bij de Lente horen natuurlijk ook frisse, nieuwe seasonals. We presenteren jullie 3 nieuwe broodjes, voor de vegetariër, de genieter … iets fris, iets warm of best of both?! Tijd om je favorieten te ontdekken, er is voor elk wat wils.

 

Een primeur is onze collab met het Belgisch merk Bon Mush,  producent van heerlijke kant-en-klare salades, op basis van lokaal geteelde oesterzwam. Samen creëerden we een veggie-proof seasonal.

 

Broodje Sea Mush by Bon Mush

 

Ingrediënten: Sea salad, zoetzure augurk, tomaat en cressonnette.

 

Aandacht aan alle (flexi)vegetariërs onder jullie. Een broodje Sea Mush wordt belegd met vegetarische Sea Salad spread  op basis van lokale oesterzwammen. De spread smaakt naar surimi-krab, maar bevat noch krab noch vis.

Bij het lezen van de omschrijving trek je misschien wel even de wenkbrauwen op maar wees verzekerd je zult verrast zijn door dit broodje. Het zoetzure van de komkommers/augurken samen met de frisse smaak van de Sea Salad zorgen voor een heerlijke balans. Dit op een krokant speltbroodje.

 

Duurzaam én lekker!

 

Broodje Geitenkaas - spek - The best of both worlds.

Koud en warm gecombineerd? Het kan. Dit broodje bestaat uit frisse, zachte geitenkaas en wordt gecombineerd met krokant gebakken spek, honing, pijnboompitten en rucola salade. Geen nieuwe combinatie bij breakpoint maar wel een verbeterd recept met bovendien 100% Belgische geitenkaas. 'het broodje smelt als boter in je mond'.

 

Provencette Chicken BBQ

Not so in a healthy mood - zin in iets stevig? Het BBQ-seizoen komt eraan. Waag je aan een provencette Chicken BBQ, we bieden jullie een verbeterde versie van het huidig recept. Een smeuïge provencette met gegrilde stukjes kip, mozzarella, extra Philadelphia en on-top onze eigen smokey BBQ saus.

 

Benieuwd naar deze seasonals? Je vind ze de komende maanden in al onze breakpoints, don't miss it!

Check het menu

 

Deel dit bericht