| Breakpoint by G&V

breakpoint-antwerpen-noorderlaan

09/01/2023

Skip de winterdip, ontdek onze happy seasonals!

Drie nieuwe broodjes

Terug naar school? Back to work? Niet getreurd foodies, Breakpoint  zorgt voor  je Happy lunch! Deze maand lanceren we 3 nieuwe seasonals die jullie helemaal wegblazen. Warm of koud, raclette of cheddar, heerlijk feestelijk of plezant krokant, … we hebben voor elk wat wils.

 

Cheesy crusty chicken - flaguette

TokTok … eens iets anders als lunch, proef onze allernieuwste cheesy crusty chicken. Warme krokante kip met funky cheddar & pepersaus en frisse sla tussen een Flaguette. Flaguette, what? Dit is een rond rustiek ogend broodje, licht krokant en heerlijk zacht vanbinnen, het ultieme broodje voor warme bereidingen.

 

Een broodje waar je gewoon niet aan kan weerstaan!

 

'de pittige pepersaus en cheddar zorgen voor een verrassende smaakbeleving, eens geproefd ben je helemaal verkocht'  Sofie, foodie & broodjes creator.

 

Provencette raclette

Verwen jezelf met een tripje naar de Zwitserse Alpen want jullie favoriet is terug, de provencette raclette … Het Zwitsers gerecht bij uitstek, zo’n 400 jaar oud & een traditie die wereldwijd gekend en geliefd is. Gesmolten raclette kaas met gebakken spek en geroosterde uitjes maken de perfecte combinatie.

 

Grijze garnaalsla

Liever iets fris?  Ons broodje crevette cressonnette  is back & ready to shine! Ontdek dit heerlijke broodje met grijze garnalen, cressonnette of tuinkers, tomaat & ei. Wist je dat garnalen bovendien een gezonde keuze zijn.  Ze zijn goed voor huid en haar en hebben een positieve invloed op de werking van ons hart. 

 

 

Welke is jouw favoriet?

 

Let's Go for it!

 

 

Deel dit bericht