breakpoint specials | Breakpoint by G&V

breakpoint-antwerpen-noorderlaan

25/04/2022

Get to know our specials?!

3 heerlijke broodjes die je warm maken voor de zomer!

Yess de lente is in het land, dus tijd voor een frisse wind in ons aanbod  van broodjes. We gaan een hapje verder en stellen je graag onze seizoen specials voor. De Breakpoint foodies hebben 3 heerlijke recepten gecreëerd die je warm maken voor de zomer!   

 

The classic combo:

Oude kaas met mosterd, een klassieker waar wij als Belgen gek op zijn. Tijdens het aperitief of op brood… Gecombineerd met pittige mosterd die de smaak van de heerlijke Oud Brugge kaas volledig tot zijn recht laat komen, een echte smaakbom …

 

Tip: Stay authentic, ga voor een pistolet of rustiek brood.  

 

Green Salmon Bagel:

Perfect bij zonnig weer! De bagel, overgevlogen uit Amerika maar nu razend populair bij ons, is niet zomaar een broodje met een gat in het midden... De broodjes worden volgens traditie eerst gekookt vooraleer ze gebakken worden. Dit zorgt voor de typische smaak met zoete touch en extra stevige structuur.  

 

Proef de combinatie van onze sesambagel, ‘the Italian way’ met gerookte zalm, Philadelphia en subtiele pesto toets.  

 

Our Chicken Bombay:

Klaar voor een reisje naar Bombay? Voor deze special lieten we ons inspireren door het Indische gerecht Chicken tikka masala,  een gerecht met kip en saus op basis van een mix aan kruiden met een licht pikante toets. Veruit het populairste gerecht uit de Indische keuken.  

 

Ons recept; Hummus tikka masala gecombineerd met zoete mango chutney, afgewerkt met stukjes gegrilde kip en ijsbergsalade, een perfect gebalanceerd  broodje.

 

‘You’re to chutney to my sandwich’

 

Kies je favoriet! Leer ze één voor één kennen & geniet!  Ga je liever volle bak authentiek voor een krokant rustiek broodje of voor extra kracht met een fitness broodje. It’s up to you! Alle specials kunnen je verkrijgen op een klassiek wit of bruin brood. (volgorde gewijzigd)  Our Tip: Chicken bombay op rustiek brood!! 

 

Deel je special op social @enjoybreakpoint

 

‘aDd some masala to your life’  

 

Deel dit bericht